29.06.2017 (Семинар)
МЕНИЦА И МЕНИЧНИ ДЕЈСТВИЈА

29.06.2017 (Тренинг обука)
Тренинг обука на тема:КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА ОЦЕНУВАЊЕ И МОТИВИРАЊЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ КАКО ВАЖЕН МЕХАНИЗАМ ЗА РАЗВОЈ

04.07.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА НА ТЕМА: ИНФОРМИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПРИДОБИВКИТЕ И ОБВРСКИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

05.07.2017 (Семинар)
НАПЛАТА НА СПОРНИ ПОБАРУВАЊА ВО ЈАВНИОТ И ВО ПРИВАТНИОТ СЕКТОР

14.07.2017 (Семинар)
АНТИСТРЕС ТРЕНИНГ ЗА ЕФИКАСНО УПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС НА РАБОТНОТО МЕСТО (СТРЕС МЕНАЏМЕНТ СТРАТЕГИИ И ТЕХНИКИ)

17.07.2017 (Форум)
КИНЕСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ 2017 - 17-19.07.2017 ПРАГА, Р.ЧЕШКА

19.09.2017 (Саем)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „FOOD ISTANBUL 2017“

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

20.09.2017 (Саем)
САЕМИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ЕНЕРГЕТИКА И ВОДИ- 20-24.09 БУДВА, ЦРНА ГОРА

22.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ-EEН „ ARCH 2017“ (ГРАДЕЖEН СЕКТОР) на 22 септември 2017 година, во Прага, Република Чешка

27.09.2017 (Бизнис средби)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „ INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL PRODUCTS MEETING 2017 “

28.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ БИЗНИС СРЕДБИ – 28-29 септември 2017 Тирана, Албанија

02.10.2017 (Тренинг обука)
Тренинг-програма со WIFI:МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-МЕНАЏМЕНТ ЗА ПРОМОЦИЈА И НАСТАП НА АВСТРИСКИОТ ПАЗАР

04.10.2017 (Бизнис средби)
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD“- БИЗНИС-СРЕДБА НА АВСТРИСКИ ФИРМИ СО ПРОИЗВОДИТЕЛИ И УВОЗНИЦИ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Соопштенија, вести, актуелности - Приказ на содржина

15.06.2017


Актуелно  

Од активностите на Регионалната комора со седиште во Прилеп - СОРАБОТКА И ЛОГИСТИЧКА ПОДДРШКА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП И СЕКТОРОТ ЗА ПРОДАЖБА И МРЕЖА НА ФИЛИЈАЛИ НА СТОПАНСКА БАНКА АД – СКОПЈЕ


Регионалната комора со седиште во Прилеп ја продолжува логистичката поддршка и соработка со Секторот за продажба и мрежа на филијали на Стопанска банка АД – Скопје.

На 14.6.2017 година во Регионалната комора, по четврти пат, се одржа работен состанок со раководителите на Секторот за продажба и на филијалите на  Стопанска банка АД – Скопје во Прилеп, Битола, Крушево, Кавадарци, Неготино, Велес и Ресен со регионалниот директор на Стопанска банка АД - Скопје, д-р  Стевчо Димески, член во Управниот одбор на Регионалната комора со седиште во Прилеп.

 

Стопанската банка АД - Скопје е банка со најдолга традиција на македонскиот банкарски пазар, која ги има поставено темелите за банкарското  работење и претставува лидер во развојот и во спроведувањето на најсовремените финансиски производи и услуги за правните лица што работат во Македонија.

Банката има воведено софистициран информациски систем и нова организациона структура со што стана водечка компанија во корпоративното управување, со развиена мрежа на филијали и експозитури во цела Македонија.

Во нашиот регион Стопанска банка АД - Скопје има свои филијали во Прилеп, Битола, Крушево, Ресен, Велес, Кавадарци и во Неготино, за кои како регионален директор е одговорен нашиот член на Управниот одбор д-р Стевчо Димески, кој редовно и активно учествува во работата и одлучувањето на Управниот одбор на Регионалната комора со седиште во Прилеп, а со тоа и успешно го промовира работењето на Стопанската комора на Македонија и регионалните комори во Прилеп, Битола, Велес и Кавадарци.

Ристо Најдоски 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права