të dhënat e kompanisë

Emri i kompanis : IGM TREJD
Adresa : Industriska 2
Qytet : Kavadarci
Komunë : Kavadarci
Shtet : Republika e Maqedonisë
Telefon : +389 43 414 500
Faks : +389 43 414 540
Drejtor : Ilija Gechev
Pronësi : Privat
Kapitali : Vendor
Madhësi : E mesme
Veprimtari : Prodhimi i tubave, i uritur simbolit vrima) profileve dhe produkte të ngjashme të çelikut
Дејност шифра: : 24.2

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara