Anëtarë të Kuvendit

Anetare te Kuvendit

Anetare te Kuvendit

 

Kuvendi i Odes eshte organ me  i larte i Odes.

Kuvendi i Odes ekonomike te Maqedonise eshte i perbere prej 85 anetareve,te cilet jane zgjedhur nga Shoqatat sipas veprimtarive dhe nga odat regjionale te organizuara ne Ode.
Kontakte:
Oda ekonomike e Maqedonisë
Rr.Dimitrie Cupovski,13
1000 Shkup
Kontakt persononi: Ljupka Samardziska
tel: ++ 389 2 3244018
fax:++ 389 2 3244088
e-mail: ljupka@mchamber.mk

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara