Апликација за бизнис-настан

Бизнис средби 
Бизнис средби ЈИЕ ИТ САМИТ 7-9 ноември 2018 Нови Сад, Србија
Име на компанијата
Адреса
Телефон
Факс
Е-маил
Web
Учесници
Јазик на кој ке се следи настанот
Компанија
Интереси 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права