19.02.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар:Суспензија на вработениот до конечна одлука на работодавачот, прекувремена работа, право на дополнителна работа

20.02.2018 (Тренинг обука)
Еднодневна обука на тема:УСОГЛАСУВАЊЕ СО НОВАТА ЕВРОПСКА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ (GDPR)

22.02.2018 (Работилница)
Работилница за олеснување на трговијата - 22.02.2018 Скопје

23.02.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар:Одговорност за надомест на штета од професионална дејност и осигурување од професионална одговорност

26.02.2018 (Семинар)
ДОГОВОРОТ ЗА ПРОДАЖБА И ТРГОВСКИТЕ СПОРОВИ ВО ВРСКА СО ПРОДАЖБАТА

27.02.2018 (Семинар)
УПРАВУВАЊЕ СО ВНАТРЕШНИ КОНФЛИКТИ ВО КОМПАНИЈАТА (ВЕРТИКАЛНО И ХОРИЗОНТАЛНО) И ПОДОБРУВАЊЕ НА ПЕРФОРМАНСИТЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ

27.02.2018 (Бизнис средби)
Меѓународните деловни средби за градежништво и градежни материјали „R + T 2018“

28.02.2018 (Семинар)
КЛУЧНИ МЕНАЏМЕНТ ВЕШТИНИ И АЛАТКИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА РАБОТНИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ НА ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ ВО ЈАВНИОТ И ВО ПРИВАТНИОТ СЕКТОР

28.02.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар: КОНТРОЛИНГ ВО НАБАВКИТЕ

06.03.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар: ВЕШТИНИ ЗА УСПЕШНО ПРЕГОВАРАЊЕ- WIN-WIN -профит, договор и лојални клиенти-

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

12.03.2018 (Семинар)
ОПТИМИЗАЦИЈА И УРЕДУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО ПО 5С МЕТОДОЛОГИЈАТА

13.03.2018 (Семинар)
БЕЗБЕДНОСТ И ЗАШТИТА НА ИНФОРМАЦИИ И ПОДАТОЦИ ВО CLOUD ОПКРУЖУВАЊЕ

27.03.2018 (Семинар)
ПРАВИЛНИК ЗА БЛАГАЈНИЧКО РАБОТЕЊЕ

Соопштенија


16.02.2018
Европската банка за обнова и развој со нова стратегија за значајна поддршка на Република Македонија
16.02.2018
ИНИЦИЈАТИВА ЗА РЕФОРМА: На фирмите да им останат повеќе свежи пари
15.02.2018
ШТО ПОВЕЌЕ ДОЛЖАТ, ТОЛКУ ПОВЕЌЕ СЕ РАНЛИВИ: Колку се заглавени компаниите?
15.02.2018
Прилепска „Витаминка“ за 7,3 милиони евра ќе го купи штипски „Брилијант“
15.02.2018
СИТЕ НА ПЕЧАЛБА: Хрватите во Германија, а Македонците пак во Хрватска
14.02.2018
ЕКОНОМИЈА 2018: Дома – оптимизам, надвор – ризици !
14.02.2018
Месечен берзански преглед – јануари 2018
13.02.2018
Кој во Македонија направи милиони евра продавајќи струја од сонце?!!!
12.02.2018
Синдикалците ќе чекаат анализа за возраста на пензионирање
09.02.2018
ЗАДОЛЖУВАЊЕ:Кои се најголемите владини кредитори!
09.02.2018
Милионски обрт во обложувалниците: Колку пари уплатиле граѓаните, а колкави се добивките
08.02.2018
ИМА ЛИ ЕФЕКТ: По седум години, само 30% од зградите имаат управител!
07.02.2018
Како Министерството за финансии го зголеми долгот во државни хартии за 60 дена ?
07.02.2018
Како Царинската управа го натфрли планот за наплата на јавни давачки во 2017?
07.02.2018
Светските берзански индекси тонат - МБИ10 на позитивна „нула“
06.02.2018
Колкави се финансиските штети од временското ограничување и од лиценците за продажба на алкохол?
06.02.2018
Макошпед купи нови акции од Фершпед, колкава е сега сопственоста?
06.02.2018
Со 240 милиони евра Албанија ќе прави автопат од Тирана до Македонија
1 / 3

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права