Стопанска комора на Македoнија на Facebook
Стопанска комора на Македoнија на Twitter
Стопанска комора на Македoнија на YouTube
Стопанска комора на Македoнија на YouTube
02.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар: „СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОТЕКЛО И ДРУГИ МЕЃУНАРОДНИ ТРГОВСКИ ДОКУМЕНТИ ШТО ГИ ИЗДАВА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА“

03.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар: „СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОТЕКЛО И ДРУГИ МЕЃУНАРОДНИ ТРГОВСКИ ДОКУМЕНТИ ШТО ГИ ИЗДАВА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА“

04.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Букомерите како законски мерила” - Задолжителна верификација на мерилата на бучавост - , Скопје, Р.Македонија

06.12.2015 (Саем)
“9-ти Интернационален Саем за Мелничко Преработувачка и Пекарска Индустирја“ (IBEX), Техеран, Иран

10.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Измени на Законот за работни односи за подобрување на стопанисувањето на правните субјекти на пазарот на трудот и зголемување на правата од работен однос“Скопје, Р.Македонија

11.12.2015 (Тренинг обука)
Менаџерски вештини за управување со човечки ресурси - верифицирана програма

14.12.2015 (Семинар)
Дводневен семинар на тема: Модели на заработка и методи за проценка на резултатот на вработените

16.12.2015 (Бизнис средби)
Унгарско-македонски економски форум и билатерални средби- 16-17.12.2015 Будимпешта

16.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:“Уредување на стопанските договори со меѓународен елемент и правна заштита во случај на нивно непочитување”, Скопје, Р.Македонија

17.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар: „Имплеменација на системот за менаџмент со безбедноста и здравјето при работа на ниво на претпријатие во Република Македонија“

13.01.2016 (Саем)
27. ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН САЕМ ЗА ХОТЕЛСКА ОПРЕМА И УГОСТИТЕЛСТВО, 13-16.01.2015

26.02.2016 (Конференција)
Меѓународна конференција и саем ,,Новите технологии во образованието“ 26-27 февруари 2016 година, Белград, Србија

Членки на Здружението

Членови на Здружение на сообраќајот


2 / 5© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права