03.09.2015 (Семинар)
Практична обука на тема:„ЕЛЕКТРОНСКИ ЈАВНИ НАБАВКИ – ЗАДОЛЖИТЕЛНО КОРИСТЕЊЕ“

10.09.2015 (Семинар)
Советување на тема: ,,Најнови законски измени од областа на сметководството, даноците и деловното право со посебен осврт на измените на Законот за ДДВ, Законот за трговските друштва и Законот за придонеси од задолжително социјално осигурување“.

10.09.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Најновите измени во Законот за работни односи, Законот за прекрошоци, Законот за минимална плата и Законот за безбедност и здравје при работа“

16.09.2015 (Семинар)
Дводневен семинар: „ШТО СЕ МОЖЕ ДА ОЧЕКУВАТЕ ОД ИЗМЕНИТЕ И ПРЕМИНУВАЊЕТО ВО СТАНДАРДИТЕ ISO 9001:2015 И ISO 14001:2015?”

17.09.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Обврските на работодавачите поврзани со превенција и справување со професионални болести и повреди при работа“

22.09.2015 (Презентација)
Бесплатна презентација на „TХK"- јапонска компанија за производство и продажба на машини за повеќе индустрии

23.09.2015 (Саем)
„Национален есенски саем за Земјоделство и прехрамбена индустрија во Будимпешта -OMÉK 2015“

24.09.2015 (Тренинг обука)
Дводневна обука: Комплексна продажба - мапа до успехот (Complex Sales - ROADMAP to Success)

25.09.2015 (Бизнис средби)
Бизнис-средби „Жени-претприемачи" во Белград, на 25 09. 2015

01.10.2015 (Форум)
5. ДУНАВСКИ РЕГИОНАЛЕН БИЗНИС-ФОРУМ

13.10.2015 (Бизнис средби)
Бизнис-средби на Саемот „АНУГА“ во Келн, Германија

15.10.2015 (Бизнис средби)
„Match4Industry“ – бизнис-средби во Турција

20.10.2015 (Тренинг обука)
Академија за продажни вештини - втора генерација

21.10.2015 (Бизнис средби)
Бизнис-средби на Регионалниот саем за иновации во Арад, Романија

22.10.2015 (Конференција)
„Кон одржлив транспорт 2015“

30.10.2015 (Повик)
ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ

03.11.2015 (Саем)
„ЕКОМОНДО 2015“ - Саем за зелени технологии

10.11.2015 (Бизнис средби)
„Саем за директни бизнис средби 2015“ - Братислава, Република Словачка

06.12.2015 (Саем)
“9-ти Интернационален Саем за Мелничко Преработувачка и Пекарска Индустирја“ (IBEX)

26.02.2016 (Конференција)
Меѓународна конференција и саем ,,Новите технологии во образованието“ 26-27 февруари 2016 година, Белград, Србија

ЗДРУЖЕНИЈА

Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права