22.05.2017 (Форум)
8. САРАЕВО БИЗНИС ФОРУМ- 22-23.05.2017 САРАЕВО, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

23.05.2017 (Семинар)
ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ НАСПРОТИ ДЕТЕКТИРАНИТЕ ПОВРЕДИ ПРИ ИНСПЕКЦИСКИОТ НАДЗОР

25.05.2017 (Тренинг обука)
Советување на тема: Антистрес тренинг за ефикасно управување со стрес на работното место (стрес менаџмент стратегии и техники)

29.05.2017 (Семинар)
ВИДОВИ ДОКАЗИ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ПАРНИЧНАТА ПОСТАПКА

30.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПРОДУКТИВНОСТА НА ВРАБОТЕНИТЕ

30.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: Водење на е-деловодник и негово усогласување со рачно водење на деловодник имплементирајќи ги најновите измени на Законот за архивски материјал

31.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: RBT-RISK BASED THINKING - УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИК ВО ОРГАНИЗАЦИИТЕ ВРЗ ОСНОВА НА АНАЛИЗИ/РАЗМИСЛУВАЊА ЗА МОЖНИ РИЗИЦИ

31.05.2017 (Семинар)
MUSIC & MANAGEMENT - Live Piano performance -

01.06.2017 (Семинар)
АНАЛИЗА НА СТРЕСОГЕНИТЕ ФАКТОРИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА И СИНДРОМОТ НА СОГОРУВАЊЕ И ПЛАНИРАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ОРГАНИЗАЦИСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ

06.06.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: ФИНАНСИСКА АНАЛИЗА СО ПРИМЕНА НА EXCEL

06.06.2017 (Саем)
7. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ЕНЕРГЕТИКА „ЕНЕРГА 2017“ - 6 - 8.06.2017 Сараево, БиХ

07.06.2017 (Тренинг обука)
Тренинг-програма со WIFI:МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-МЕНАЏМЕНТ ЗА ПРОМОЦИЈА И НАСТАП НА АВСТРИСКИОТ ПАЗАР

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Актуелно


22.05.2017
ПРЕКУ ЗАЕДНИЧКА ПЛАТФОРМА НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ, ПРЕРАБОТУВАЧИТЕ, НАУКАТА И ПОТРОШУВАЧИТЕ ДО ПОГОЛЕМИ ЕФЕКТИ ВО ОРГАНСКОТО ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНА
22.05.2017
ПРОФ. Д-Р КОЧО АНЃУШЕВ, КАНДИДАТ ЗА ЗАМЕНИК НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВЛАДАТА НА РМ ЗАДОЛЖЕН ЗА ЕКОНОМСКИ ПРАШАЊА
21.05.2017
СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА И СОВЕТОТ НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ ОРГАНИЗИРАА ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИК ВО ГРАДСКИОТ ПАРК ВО СКОПЈЕ
19.05.2017
Групација на агрегати, бетони и асфалти - ДИЛЕМА - ДАЛИ АТЕСТИТЕ НА ГРАДЕЖНИТЕ ПРОИЗВОДИ СЕ УШТЕ ВАЖАТ
19.05.2017
КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ продолжува со редовните активности, одржано предавање на тема: “Еден од главните принципи за успех е Биди јасен(на) зошто си тука”
18.05.2017
Во Стопанската комора на Македонија, пред слушателите на почетната обука во Академијата за судии и јавни обвинители ПРЕЗЕНТИРАНА УЛОГАТА НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА РАБОТОДАВАЧИТЕ И УЛОГАТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ВО УТВРДУВАЊЕТО И РАЗВОЈОТ НА РАБОТНОТО ЗАКОНОДАВСТВО
18.05.2017
Регионална комора со седиште во Битола - СЕМИНАР ЗА УТВРДУВАЊЕ И НАПЛАТА НА ЛОКАЛНИТЕ ДАНОЦИ
17.05.2017
ПРОЕКТОТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА ВО МАКЕДОНИЈА“ – ОДРЖАНА ШЕСНАЕСЕТТАТА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ВО КАВАДАРЦИ
17.05.2017
ЗДРУЖЕНИЕТО НА ИНФОРМАТИЧКО-КОМУНИКАЦИСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ СО КАБЕЛСКИТЕ ОПЕРАТОРИ БАРААТ НАМАЛУВАЊЕ НА ОПТОВАРУВАЊАТА
17.05.2017
Презентирана „Анализата на развојниот производствен потенцијал и можности за извозна диверзификација на металната, машинската и електроиндустријата“
16.05.2017
Регионална комора со седиште во Прилеп - ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИ ЗА БИЗНИС НА ГОДИНАТА
15.05.2017
МАКЕДОНСКО-БРИТАНСКИ БИЗНИС ФОРУМ - Можности за продлабочување на економската соработка меѓу двете земји
15.05.2017
СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА ЧЛЕНКА НА КОМОРАТА ЗА МЕЃУНАРОДНА ТРГОВИЈА „ПАТОТ НА СВИЛАТА“ (SILK ROAD CHAMBER OF INTERNATIONAL COMMERCE – SRCIC)
12.05.2017
Од активностите на Регионалната комора со седиште во Прилеп - ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА УТВРДУВАЊЕ И НАПЛАТА НА ЛОКАЛНИТЕ ДАНОЦИ, ТАКСИ И ДРУГИ НАДОМЕСТОЦИ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ДАНОЦИ НА ИМОТ
12.05.2017
КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ продолжува со своите активности, одржано трето предавање од модулот: „Менаџмент вештини“
11.05.2017
Финансиска едукација на младите - ИНВЕСТИЦИЈА НА ДОЛГ РОК
11.05.2017
Групација на агрегати, бетони и асфалти и Групација на водостопанските претпријатија - СЕПАРАЦИИТЕ НА РЕЧЕН ПЕСОК И ЧАКАЛ НЕ СЕ ИЗЗЕМЕНИ ОД ЗАКОНОТ ЗА ГРАДЕЖНИ ПРОИЗВОДИ
11.05.2017
ИЗБРАНИ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ И НОВ ЗАМЕНИК-ПРЕТСЕДАТЕЛ на Групацијата на водостопанските претпријатија
1 / 5

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права