21.03.2018 (Семинар)
ИНТЕГРИРАНА ПОСТАПКА ВО СИСТЕМОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ДОКУМЕНТИ И ЗАПИСИ, ВО РАМКИТЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН МЕНАЏМЕНТ (ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ) И ДЕЛОВНО-АДМИНИСТРАТИВНО РАБОТЕЊЕ

21.03.2018 (Семинар)
ИНКОТЕРМС 2010

26.03.2018 (Семинар)
Правилна примена на Законот за работни односи во делот на: судска пресуда како основ за продолжување со работа, дополнителна работа

27.03.2018 (Семинар)
ПРАВИЛНИК ЗА БЛАГАЈНИЧКО РАБОТЕЊЕ

27.03.2018 (Тренинг обука)
ВЕШТИНИ ВО ФИНАНСИСКОTO РАБОТЕЊЕ

27.03.2018 (Конференција)
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ФАКТОРИНГ КАКО ФИНАНСИСКО РЕШЕНИЕ КОЕ ОВОЗМОЖУВА РАСТ НА МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕПРИЈАТИЈА- 27.03.2018 Скопје

28.03.2018 (Семинар)
Заштита на правото на сопственост, стекнување право на сопственост, стварни права на странски физички и правни лица и постапка за експропријација

30.03.2018 (Семинар)
РАЗВИВАЊЕ СТРАТЕГИЈА ЗА НАСТАП НА СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

10.04.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Мостар“ 10 април 2018 година

13.04.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби во Бања Лука - ЕЕН мрежа

24.04.2018 (Советување)
Вработување согласно одредбите на Законот за работните односи, разлики помеѓу вработувањето на кандидатите според Законот за работните односи и Законот за вработените во јавниот сектор и Законот за административните службеници

Соопштенија, вести, актуелности - Приказ на содржина

02.11.2017


Актуелно  

ОТВОРЕН НОВ „RAMSTORE“ МАРКЕТ ВО СТРУМИЦА


На 01.11.2017 година, во Струмица, „Рамсторе Македонија“ ДОО свечено го отвори својот нов „Рамсторе Маркет“, со кој ја заокружи бројата 23 на вкупно маркети во државата. Новиот маркет се простира на 936 м2 продажна површина, 332 м2 магацински простор со вкупно 30 вработени,  5 наплатни каси и 1 каса за кафе, и паркинг простор за потрошувачите.

 

Новиот маркет ќе продава широка палета од 30 000 производи со висок квалитет од различни трговски групи. Потрошувачите ќе можат да се снабдат со секогаш свежо овошје и зеленчук, свежо месо, како и со производи од сопствената пекара и оддел за готвена храна. Содржините на овој маркет ќе бидат збогатени и со продажбата на бела техника од реномирана трговската марка и место каде посетителите ќе можат да седнат и да одморат во кафе барот „Рам кафе“.

Потрошувачите ќе може да ги користат многубројните акции и промоции на производи како и во сите супермаркети на „Рамсторе Македонија“.

По повод отворањето на првиот РАМСТОРЕ маркет во Струмица, организирани се бројни  атрактивни кампањи и попусти кои купувачите ќе можат да ги искористат  во следните 12 дена однос до 12 Ноември.

„Рамстор Македонија“ ја достигнаа бројката од вкупно 23 маркети во 7 различни градови  кои се простираат на вкупна површина од 21.000 метри квадратни, и што е најважно вкупниот број  на вработени во „Рамсторе Македонија“ изнесува 650.

Маркетот се наоѓа на улица Благој Јанков-Мучето бр.16, во Струмица.

www.ramstore.com.mk 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права