03.07.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„Законот за градење, електронско поврзување во постапка и најновите упатства и правилници“

07.07.2015 (Семинар)
Дводневен семинар:„Управување со залихите - оптимизација на залихите“

08.07.2015 (Семинар)
Толкувања кои произлегуваат од ЗАКОН ЗА ДАНОКОТ НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ со практични примери на член 32а(reverse charge) и подзаконските акти кои произлегуваат од законот’’

09.07.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Задолжителни процедури при инспекциски надзор над примена на Законот за работни односи,прекувремена работа, електронска евиденција на работно време, користење на годишни одмори како последни измени на Законот за работни односи,и о

13.07.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„Правна анализа на работењето на друштвата“

23.07.2015 (Саем)
„Патот на свилата“ - Втор интернационален саем за прехранбена индустрија и „Урумки“ - Интернационален саем за угостителство и кетеринг

22.09.2015 (Презентација)
Бесплатна презентација на „TХK"- јапонска компанија за производство и продажба на машини за повеќе индустрии

01.10.2015 (Форум)
5. ДУНАВСКИ РЕГИОНАЛЕН БИЗНИС-ФОРУМ

07.10.2015 (Бизнис средби)
Бизнис-делегација од Македонија на „MARKETPLACE AUSTRIA FOOD“

15.10.2015 (Бизнис средби)
„Match4Industry“ – бизнис-средби во Турција

Членки на Здружението

Членови на Здружение на сообраќајот


2 / 4© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права