ПУБЛИКАЦИИ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА

   

01.05.2020
👁 Прочитано: 15931


 Во продолжение можете да ги прегледате сите публикации кои Стопанската комора ги има подготвено за промовирање и информирање на своите членки.    

Контакт лице: Стево Серафимов
Телефон: ++ 389 2 3244032, M. 072 236 484
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: stevo@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје