28.08.2018 (Форум)
Меѓународни деловни средби - „MEET4BUSINESS AGRA 2018“ - 28.08.2018 Р.Словенија

10.09.2018 (Конференција)
Самит за планински туризам во Централна Европа – MoReSCE- 10-12.09.2018

18.09.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар: ВЕШТИНИ ЗА УСПЕШНО ПРЕГОВАРАЊЕ- WIN-WIN -профит, договор и лојални клиенти-

20.09.2018 (Семинар)
ОБУКА ЗА ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ И ФИНАНСИСКИ АДМИНИСТРАТОРИ, АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ, ИНТЕРНА И ЕКСТЕРНА КОМУНИКАЦИЈА ВО КОМПАНИЈАТА

26.09.2018 (Форум)
БИЗНИС СРЕДБИ И РЕГИОНАЛЕН БИЗНИС ФОРУМ 26 септември 2018 година, Нови Сад, Србија

28.09.2018 (Семинар)
ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ПОБАРУВАЊАТА СО ЗАЛОЖНО ПРАВО СУДСКИ СПОРОВИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД РЕАЛИЗАЦИЈА НА ЗАЛОЖНО ПРАВО

02.10.2018 (Советување)
ТЕХНИКИ И МЕТОДИ НА ТИМСКА РАБОТА, ЛИДЕРСТВО ВО ТИМОТ И КРЕИРАЊЕ НА ИДЕИ - „BRAINSTORMING“

17.10.2018 (Бизнис средби)
Marketplace Austrian food, Виена, Австрија. 17.10.2018

07.11.2018 (Бизнис средби)
Бизнис средби ЈИЕ ИТ САМИТ 7-9 ноември 2018 Нови Сад, Србија

Податоци за компанија

Име на компанија : ТИМ ИНЖИНЕРИНГ
Адреса : Индустриска зона Иванидол 2 бб
Град : Кичево
Општина : Кичево
Земја : Македонија
Телефон : +389(0)45 261 022 070 318 458
Факс : +389(0)45 261 023
Директор : Горан Петревски
Сопственост : Приватна
Капитал : Домашен
Големина : Мала
Дејност : Производство на сврзувачки елементи и завртни машински производи
Дејност шифра: : 25.94
Е-маил : go_pero@yahoo.com; tim.inzenering@gmail.com; rade.metalika@yahoo.com
Веб адреса : www.timinzenering.clubeconomy.mk
Дејност : Производство на метални делови, опрема и конструкции

Здружение : Здружение на метална и електроиндустрија
Регионална : Регионална комора со седиште во Кичево
Групација :
Асоцијација : Македонска асоцијација на металите - МАМ

Член на управен одбор на здружение
Член на управен одбор на регионална комора
Член на управен одбор на асоцијација
ISO Стандард :
Вработени : 18
Берза : -
Банка : Стопанска Банка АД
ЕДБ : 4012000111441
ЕМБС : 5482020

Менаџерски тим :
  • Горан Петревски -

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права