ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно Емпириска анализа на перформансите на извозот и економскиот раст: случајот на Македонија
Актуелно ДЕЛОВНИ ТЕНДЕНЦИИ ВО ПРЕРАБОТУВАЧКАТА ИНДУСТРИЈА
Актуелно ПЕТ ГОЛЕМИ ЕКОНОМИИ СЕ НА РАБОТ НА РЕЦЕСИЈА. РАБОТИТЕ НЕ ИЗГЛЕДААТ...
Нови прописи ПРОПИСИ ОБЈАВЕНИ ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“ РЕШЕНИЕ ЗА ЗАБРАНА НА УВОЗ И ТРАНЗИТ НА ЖИВИ ЖИВОТНИ, ПРОИЗВОДИ И НУСПРОИЗВОДИ ОД ЖИВОТИНСКО ПОТЕКЛО ЗАРАДИ ЗАШТИТА ОД ВНЕСУВАЊЕ НА ВИРУСОТ НА АФРИКАНСКА СВИНСКА ЧУМА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА КОИ ПОТЕКНУВААТ ОД РЕПУБЛИКА СРБИЈА И ТРАНЗИТИРААТ НИЗ РЕПУБЛИКА СРБИЈА
Саем, 27.08.2019
„MEET4BUSINESS“ Агра 2019
Семинар, 13.09.2019
ОБВРСКА И КРАЕН РОК ЗА ИСПЛАТА НА ДИВИДЕНДА, РАСПОРЕДУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКИ РЕЗУЛТАТ, ПРИМЕНА НА МЕНАЏЕРСКИ ДОГОВОРИ
Семинар, 16.09.2019
ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ ПРЕКУ ДИГИТАЛНИ МЕДИУМИ – КРЕИРАЊЕ ВЕСТИ СО БРЗИНА И АКТУЕЛНОСТ
Семинар, 17.09.2019
НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРАКТИКАНТСТВО НИЗ ПРИЗМАТА НА ПРАВАТА И ОБВРСКИТЕ НА ПРАКТИКАНТОТ И РАБОТОДАВАЧОТ
Семинар, 19.09.2019
БЛАГАЈНИЧКО ДЕНАРСКО И ДЕВИЗНО РАБОТЕЊЕ
Семинар, 23.09.2019
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ
Тренинг обука, 24.09.2019
МОЌТА НА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА
Тренинг обука, 25.09.2019
ПРОДАЖНИ МРЕЖИ ВО ОСИГУРИТЕЛНИ И ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ
Семинар, 25.09.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ –
Семинар, 26.09.2019
ПОЧЕТНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ТАБЕЛАРНО ПРЕСМЕТУВАЊЕ (EXCEL 2016)
Семинар, 30.09.2019
FACEBOOK FOR BUSINESS – КАКО ДО НАЈДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕКУ МАРКЕТИНГ ПЛАТФОРМАТА НА FACEBOOK
Бизнис средби, 01.10.2019
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019“
Конгрес, 16.10.2019
II. СВЕТСКИ КОНГРЕС НА ПРЕТПРИЕМАЧИ
Бизнис средби, 06.11.2019
Меѓународни деловни средби „Match4Industry“ 6-7 ноември 2019 година, Кочаели, Турција
Успешни приказни КАНАДСКА КОМПАНИЈА ГО ПРЕТВОРА ПЛАСТИЧНИОТ ОТПАД ВО ДИЗЕЛ И БЕНЗИН
Саем, 27.08.2019
„MEET4BUSINESS“ Агра 2019
Семинар, 13.09.2019
ОБВРСКА И КРАЕН РОК ЗА ИСПЛАТА НА ДИВИДЕНДА, РАСПОРЕДУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКИ РЕЗУЛТАТ, ПРИМЕНА НА МЕНАЏЕРСКИ ДОГОВОРИ
Семинар, 16.09.2019
ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ ПРЕКУ ДИГИТАЛНИ МЕДИУМИ – КРЕИРАЊЕ ВЕСТИ СО БРЗИНА И АКТУЕЛНОСТ
Семинар, 17.09.2019
НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРАКТИКАНТСТВО НИЗ ПРИЗМАТА НА ПРАВАТА И ОБВРСКИТЕ НА ПРАКТИКАНТОТ И РАБОТОДАВАЧОТ
Семинар, 19.09.2019
БЛАГАЈНИЧКО ДЕНАРСКО И ДЕВИЗНО РАБОТЕЊЕ
Семинар, 23.09.2019
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ
Тренинг обука, 24.09.2019
МОЌТА НА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА
Тренинг обука, 25.09.2019
ПРОДАЖНИ МРЕЖИ ВО ОСИГУРИТЕЛНИ И ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ
Семинар, 25.09.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ –
Семинар, 26.09.2019
ПОЧЕТНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМА ЗА ТАБЕЛАРНО ПРЕСМЕТУВАЊЕ (EXCEL 2016)
Семинар, 30.09.2019
FACEBOOK FOR BUSINESS – КАКО ДО НАЈДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕКУ МАРКЕТИНГ ПЛАТФОРМАТА НА FACEBOOK
Бизнис средби, 01.10.2019
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019“
Конгрес, 16.10.2019
II. СВЕТСКИ КОНГРЕС НА ПРЕТПРИЕМАЧИ
Бизнис средби, 06.11.2019
Меѓународни деловни средби „Match4Industry“ 6-7 ноември 2019 година, Кочаели, Турција
Емпириска анализа на перформансит ...
ДЕЛОВНИ ТЕНДЕНЦИИ ВО ПРЕРАБОТУВАЧ ...
ПЕТ ГОЛЕМИ ЕКОНОМИИ СЕ НА РАБОТ Н ...
ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА ЗА ПРОГРАМ ...
ДАНСКА БАНКА НУДИ КРЕДИТ СО КАМАТ ...
ЗАЕМНО ПРИЗНАВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЈА З ...
ВОНРЕДЕН ЛОВ НА ДИВИ СВИЊИ ...
РАНГ ЛИСТА НА ФАЈНЕШЛ ТАЈМС: Срби ...
ChinaCoin НАСКОРО ВО ОПТЕК ...
ТУРИСТИ ВО ЈУНИ: Србите побројни ...
АХВ: ЗАБРАНЕТ УВОЗ И ТРАНЗИТ НА С ...
СТАПУВААТ НА СИЛА ИЗМЕНИТЕ И ДОПО ...
МЗШВ: ЗАБРAНА ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ШУМИТ ...
ПОРАСТ ОД 14,1% БЕЛЕЖИ ИЗВОЗОТ НА ...
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ АЗЕСКИ И ПРЕТСЕДАВА ...
НБРСМ ОЧЕКУВА СОЛИДЕН ЕКОНОМСКИ Р ...
ФИРМИТЕ ДОБИЈА 236,4 МИЛИОНИ ЕВРА ...
КОИ СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ИЗВОЗНИЦИ НА М ...
КОНСТИТУИРАНА КОМИСИЈА ЗА ОДЛИКУВ ...
ЗГОЛЕМЕН ПРОМЕТОТ ВО ТРГОВИЈАТА Н ...
ИЗВОЗОТ ОД ЗОНИТЕ ДОСТИГНА 1,4 МИ ...
НАМАЛУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКИТЕ ОПТОВА ...
МАКЕДОНСКИ СТАРТАПИ МОЖЕ ДА АПЛИЦ ...
ОФИЦИЈАЛНО ЗАПОЧНУВАЊЕ НА ЗАЕДНИЧ ...
СКСЗМ ГО ПРЕЗЕМА ПРЕТСЕДАВАЊЕТО С ...
Објавен тендер за првата делница ...
Анѓушев: УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПОЛИТИКИ ...
СТОРНИРАНИТЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ КОМП ...
ТУТУНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ СО ПОДДРШКА ...
Народна банка: Продолжуваат повол ...
СООПШТЕНИЕ НА ЦАРИНСКАТА УПРАВА Н ...
АЗЕСКИ И РУКИЧИ: КАКО ДА ЈА ДОСТИ ...
ПРИЗНАНИЕ ЗА „КОСТАЛ МАКЕДОНИЈА“ ...
ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА НА ГРУПАЦИ ...
ПОЕФИКАСНО РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ИЗВОЗНА ...
НАМАЛЕН БРОЈОТ НА ВРАБОТЕНИ ВО ТЕ ...
МАКЕДОНИЈА И СРБИЈА ЌЕ ИМААТ ЗАЕД ...
ММФ отвора регионална канцеларија ...
„ЗЕЛЕНА НАФТА“ ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ...
Одржана редовната седница на Коми ...

Услуги на Комората