27.02.2018 (Бизнис средби)
Меѓународните деловни средби за градежништво и градежни материјали „R + T 2018“

27.02.2018 (Семинар)
УПРАВУВАЊЕ СО ВНАТРЕШНИ КОНФЛИКТИ ВО КОМПАНИЈАТА (ВЕРТИКАЛНО И ХОРИЗОНТАЛНО) И ПОДОБРУВАЊЕ НА ПЕРФОРМАНСИТЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ

28.02.2018 (Семинар)
КЛУЧНИ МЕНАЏМЕНТ ВЕШТИНИ И АЛАТКИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА РАБОТНИОТ ПОТЕНЦИЈАЛ НА ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ ВО ЈАВНИОТ И ВО ПРИВАТНИОТ СЕКТОР

28.02.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар: КОНТРОЛИНГ ВО НАБАВКИТЕ

06.03.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар: ВЕШТИНИ ЗА УСПЕШНО ПРЕГОВАРАЊЕ- WIN-WIN -профит, договор и лојални клиенти-

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

12.03.2018 (Семинар)
ОПТИМИЗАЦИЈА И УРЕДУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО ПО 5С МЕТОДОЛОГИЈАТА

13.03.2018 (Семинар)
БЕЗБЕДНОСТ И ЗАШТИТА НА ИНФОРМАЦИИ И ПОДАТОЦИ ВО CLOUD ОПКРУЖУВАЊЕ

16.03.2018 (Семинар)
ПРОДАЖБА НА ПРОИЗВОДИ ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА, ОДНЕСУВАЊЕTO НА ПОТРОШУВАЧИТЕ, УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТОТ ПРИ НАБАВКА И РЕИНЖЕНЕРИНГ НА ПРОЦЕСИТЕ ЗА НАБАВКИ И ЗАШТЕДИ

21.03.2018 (Семинар)
ИНТЕГРИРАНА ПОСТАПКА ВО СИСТЕМОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ДОКУМЕНТИ И ЗАПИСИ, ВО РАМКИТЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН МЕНАЏМЕНТ (ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ) И ДЕЛОВНО-АДМИНИСТРАТИВНО РАБОТЕЊЕ

26.03.2018 (Семинар)
Правилна примена на Законот за работни односи во делот на: судска пресуда како основ за продолжување со работа, дополнителна работа

27.03.2018 (Семинар)
ПРАВИЛНИК ЗА БЛАГАЈНИЧКО РАБОТЕЊЕ

27.03.2018 (Тренинг обука)
ВЕШТИНИ ВО ФИНАНСИСКОTO РАБОТЕЊЕ

28.03.2018 (Семинар)
Заштита на правото на сопственост, стекнување право на сопственост, стварни права на странски физички и правни лица и постапка за експропријација

30.03.2018 (Семинар)
РАЗВИВАЊЕ СТРАТЕГИЈА ЗА НАСТАП НА СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

13.04.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби во Бања Лука - ЕЕН мрежа

Актуелно


23.02.2018
КОРЕКТНИ ОДНОСИ НА ОПЕРАТОРИТЕ КОИ ВРШАТ РЕЕМИТУВАЊЕ ПРЕКУ РАЗЛИЧНИ ПЛАТФОРМИ
22.02.2018
Групација за противпожарна заштита - Се бара разумен рок за усогласување на стопанските субјекти со новиот Правилник за поблиско определување на изборот на видовите и на количините на противпожарни апарати со кои треба да располагаат правните лица
22.02.2018
Одржано предавање на тема: „ЛИЧНА МОТИВАЦИЈА И МОТИВАЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ - НАДМИНУВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ НА НОВИТЕ ГЕНЕРАЦИИ - МИЛЕНИУМЦИ“ во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
22.02.2018
ОДРЖАНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ОЛЕСНУВАЊЕ НА ТРГОВИЈАТА
21.02.2018
ДЕЛ ОД ПРЕДЛОЖЕНИТЕ РЕШЕНИЈА ВО НАЦРТ-ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ОТВОРААТ МНОГУ ПРАШАЊА И ДИЛЕМИ ЗА ГРАДЕЖНИЦИТЕ
21.02.2018
ТРКАЛЕЗНА МАСА ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КОНКУРЕНТНОСТА НА ДОМАШНИТЕ МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА СО ЦЕЛ ПОДОБРУВАЊЕ НА НИВНАТА СОРАБОТКА СО СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ВО РАМКИТЕ НА ИПА ПРОЕКТОТ НА СОВЕТОТ НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ И НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
20.02.2018
ПРЕЗЕНТИРАНИ АКТИВНОСТИТЕ НА КЛУБОТ НА КОНСУЛТАНТИ/ЕКСПЕРТИ ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА – Поддршка на активностите и формирање бази на податоци за консултанти/експерти од различни области достапни за компаниите од земјата и од странство
20.02.2018
ТРКАЛЕЗНА МАСА: ,,ФАКТОРИНГОТ КАКО АЛТЕРНАТИВЕН ИЗВОР НА ФИНАНСИРАЊЕ“
20.02.2018
Целосна поддршка на акцијата на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство за ставање ред во агросекторот
19.02.2018
ИЗВЕСТУВАЊЕ – ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ на учесниците во меѓународниот сообраќај за зголемена внимателност
17.02.2018
СРЕДБА МЕЃУ ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА СО ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА КОМОРИТЕ И БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА - СОЗДАВАЊЕ УСЛОВИ ЗА ПОИНТЕНЗИВНА СОРАБОТКА МЕЃУ ДВЕТЕ ЗЕМЈИ
16.02.2018
СРЕДБА МЕЃУ ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СО ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА КОМОРИТЕ И БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА
16.02.2018
Премиерот Заев со претставниците на Стопанската комора на Македонија: Создаваме позитивен економски амбиент за нови инвестиции и развој на конкурентноста
15.02.2018
СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА УТРЕ ЌЕ ЈА ОДБЕЛЕЖИ 96-ГОДИШНИНАТА
15.02.2018
Одржано предавање на тема: „ГЛЕДАЈ ГО ТОА ШТО ГО САКАШ, ДОБИЈ ГО ТОА ШТО ГО САКАШ - ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА“ во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
14.02.2018
ПРОЕКТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА ВО МАКЕДОНИЈА“ - ОДРЖАНА ПЕТТАТА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ВО СКОПЈЕ
14.02.2018
ПРЕТСТАВНИК ОД РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП - ЧЛЕН НА УПРАВНИОТ ОДБОР НА СОЛИДАРНИОТ ФОНД ПРИ ОПШТИНА ШТИП
13.02.2018
Асоцијацијата за управување со посебни текови на отпад ќе организира прва конференција за резултатите и предизвиците од колективното управување со посебните текови на отпад
1 / 5

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права