të dhënat e kompanisë

Emri i kompanis : RADE KONCAR TEP
Adresa : 3-ta Makedonska brigada bb
Qytet : Skopje
Komunë : Aerodrom
Shtet : Republika e Maqedonisë
Telefon : +389-2-2463-481, +389-2-2402-482
Faks : +389-2-2462-420
Drejtor : Goran Antevski
Pronësi : Privat
Kapitali : Vendor
Madhësi : E mesme
Veprimtari : Prodhimi i motore elektrike, gjeneratorë, transformatorëve dhe pajisjeve për shpërndarjen dhe kontrollin e energjisë elektrike
Дејност шифра: : 27.1

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara