ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно БИЗНИСОТ БАРА БРЗИНА, ПОЛИТИКАТА СТАБИЛНОСТ
Актуелно ЕКОНОМСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ ОД САМИТОТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО ПОЗНАЊ
Актуелно ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ФИНАНСИСКА ДИСЦИПЛИНА И ИСПОЛНУВАЊЕ НА ДОГОВОРИ
Нови прописи ПРОПИСИ ОБЈАВЕНИ ВО „СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА“ НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ЖЕЛЕЗНИЧКА ИНФРАСТРУКТУРА ЗА ПЕРИОД ОД 2019-2021 ГОДИНА
Семинар, 21.06.2019
ПРАВА И ОБВРСКИ НА РАБОТНИКОТ И РАБОТОДАВАЧОТ ОД РАБОТЕН ОДНОС И ОСНОВИ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Семинар, 21.06.2019
KAIZEN – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ
Семинар, 24.06.2019
ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА ГОТОВИНСКИ ПЛАЌАЊА И ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ
Тренинг обука, 25.06.2019
РАЗВИВАЊЕ КОМПЕТЕНЦИИ И ЗНАЕЊА ПОТРЕБНИ ЗА ВОДЕЊЕ НА СИТЕ ПРОЦЕСИ ВО СОГЛАСНОСТ СО БАРАЊАТА ЕВРОПСКА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА
Семинар, 25.06.2019
НОВИНИ ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА НИЗ ПРИЗМА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРЕКРШОЦИТЕ
Семинар, 26.06.2019
ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА – ПОДОБРУВАЊЕ НА КОМПАНИСКАТА ЕФИКАСНОСТ
Семинар, 28.06.2019
ОСНОВИ НА GOOGLE ADS
Семинар, 04.07.2019
КЛУЧНИ ВЕШТИНИ И АЛАТКИ ЗА УСПЕХ ВО ДИСТРИБУЦИЈА НА СТОКИ – ACCOUNT MANAGEMENT, ПРЕГОВАРАЊЕ И MERCHANDISING
Настан, 04.07.2019
САМИТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО ПОЗНАЊ- 4.07.2019
Семинар, 12.07.2019
ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТА, НАДОМЕСТОЦИ НА ПЛАТА И ТРОШОЦИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТЕЊЕТО
Бизнис средби, 01.10.2019
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019“
Успешни приказни Џеф Безос: Како ја донесов најтешката одлука во кариерата?!
Семинар, 21.06.2019
ПРАВА И ОБВРСКИ НА РАБОТНИКОТ И РАБОТОДАВАЧОТ ОД РАБОТЕН ОДНОС И ОСНОВИ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Семинар, 21.06.2019
KAIZEN – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ
Семинар, 24.06.2019
ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА ГОТОВИНСКИ ПЛАЌАЊА И ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ
Тренинг обука, 25.06.2019
РАЗВИВАЊЕ КОМПЕТЕНЦИИ И ЗНАЕЊА ПОТРЕБНИ ЗА ВОДЕЊЕ НА СИТЕ ПРОЦЕСИ ВО СОГЛАСНОСТ СО БАРАЊАТА ЕВРОПСКА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА
Семинар, 25.06.2019
НОВИНИ ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА НИЗ ПРИЗМА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРЕКРШОЦИТЕ
Семинар, 26.06.2019
ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА – ПОДОБРУВАЊЕ НА КОМПАНИСКАТА ЕФИКАСНОСТ
Семинар, 28.06.2019
ОСНОВИ НА GOOGLE ADS
Семинар, 04.07.2019
КЛУЧНИ ВЕШТИНИ И АЛАТКИ ЗА УСПЕХ ВО ДИСТРИБУЦИЈА НА СТОКИ – ACCOUNT MANAGEMENT, ПРЕГОВАРАЊЕ И MERCHANDISING
Настан, 04.07.2019
САМИТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО ПОЗНАЊ- 4.07.2019
Семинар, 12.07.2019
ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТА, НАДОМЕСТОЦИ НА ПЛАТА И ТРОШОЦИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТЕЊЕТО
Бизнис средби, 01.10.2019
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD 2019“
БИЗНИСОТ БАРА БРЗИНА, ПОЛИТИКАТА ...
ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ...
СЛОВАЧКИТЕ БИЗНИСМЕНИ ГО НУДАТ СВ ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ МАСТЕР СТУДИИТЕ НА У ...
ЕКОНОМСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ ОД САМИТО ...
ОБУКИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ...
Бектеши: И годинава организиран о ...
ЈАПОНСКИ БИЗНИСМЕНИ ВО ПОСЕТА НА ...
„РАДЕ КОНЧАР СЕРВИС И РЕЦ“ И „РАД ...
ВО КИЧЕВО ДЕНЕС НА ВОЗВРАТЕНА СРЕ ...
ПРВИ ОФИЦИЈАЛНИ МАКЕДОНСКО-ЈАПОНС ...
СЛОВЕНЕЧКА ДЕЛЕГАЦИЈА ВО ОФИЦИЈАЛ ...
ОГЛАСЕНИ ПРВИТЕ 35 MW ОД ПРЕДВИДЕ ...
СЕКОЈ ЗАСЛУЖУВА БЕЗБЕДНА ХРАНА ...
РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ...
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИ ...
ЕВРОПСКА МЛАДИНСКА КАРТИЧКА И ЗА ...
ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА ДОГОВОРЕНИТЕ ГРА ...
ПРОМОВИРАН ИЗВЕШТАЈОТ НА ОЕЦД ЗА ...
ТРИБИНА: „ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ПОДОБРУВА ...
ПОДДРШКА НА ИНОВАЦИИТЕ ЗА ЈАКНЕЊЕ ...
БЕЗ НАСЛОВ, НО СО ПОВОД – 1 000 ...
ПРОМОВИРАНА ЈАПОНСКА МЕНАЏМЕНТ ПР ...
МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА ЗА КВАЛИТЕТ ...
Новиот автопат Миладиновци-Штип п ...
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИ ...
Преку ИПАРД 2 програмата нови 10 ...
Ангеловска-Бежоска: Финансиските ...
ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА ВО ЗАКОНИТЕ ...
СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈАТА И ПОЛИТ ...
Попоски: Поприфатливи цени на оси ...
РАБОТНА СРЕДБА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА Н ...
СЛОВЕНИЈА ГОЛЕМ ПОДРЖУВАЧ НА РЕПУ ...
КВАЛИТЕТНА АРМАТУРА КАКО ПРЕДУСЛО ...
ВИДЕО ЗАПИСИ ЗА ЦАРИНСКОТО РАБОТЕ ...
ПРОБЛЕМИ НА МАЛИТЕ ХИДРОЕЛЕКТРАНИ ...
КАКО КОНЕЧНО ДО ВИСОК И ОДРЖЛИВ Е ...
ОСТВАРУВАЊЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА ЕНЕРГЕТС ...
Атанасов: Поедноставни процедурит ...
МЗШВ: Се укинува забраната за уво ...

Услуги на Комората