28.08.2018 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ „MEET4BUSINESS AGRA 2018“

05.09.2018 (Семинар)
ПЛАТИ И ПРАВА И ОБВРСКИ ОД РАБОТЕН ОДНОС КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ПЛАЌАЊЕТО НА РАБОТАТА

10.09.2018 (Конференција)
Самит за планински туризам во Централна Европа – MoReSCE

11.09.2018 (Семинар)
ИНТЕРЕН МАРКЕТИНГ – СПОЈ НА МАРКЕТИНГОТ И ЧОВЕЧКИТЕ РЕСУРСИ

14.09.2018 (Семинар)
ИЗГОТВУВАЊЕ НА БИЗНИС ПЛАНОВИ И ЕКОНОМСКИ АНАЛИЗИ

14.09.2018 (Семинар)
5 WHY – 5 ЗОШТО И FISHBONE / ISHIKAWA – РИБЈА КОСКА ДИЈАГРАМ ТЕХНИКИ ЗА СИСТЕМАТСКИ АНАЛИЗИ ЗА ПОСТИГНУВАЊЕ НА ОЧЕКУВАНИ РЕЗУЛТАТИ

18.09.2018 (Семинар)
ВЕШТИНИ ЗА УСПЕШНО ПРЕГОВАРАЊЕ- WIN-WIN -профит, договор и лојални клиенти-

20.09.2018 (Семинар)
ОБУКА ЗА ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ И ФИНАНСИСКИ АДМИНИСТРАТОРИ, АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ, ИНТЕРНА И ЕКСТЕРНА КОМУНИКАЦИЈА ВО КОМПАНИЈАТА

21.09.2018 (Семинар)
НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИТЕ ОДНОСИ

26.09.2018 (Бизнис средби)
БИЗНИС СРЕДБИ И РЕГИОНАЛЕН БИЗНИС ФОРУМ 26 септември 2018 година, Нови Сад, Србија

26.09.2018 (Семинар)
НОВИНИТЕ ВО НАЦРТ-ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ АЛАТКИ И ПОСЕБНИ НАЧИНИ НА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДОГОВОРИТЕ

28.09.2018 (Семинар)
ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ПОБАРУВАЊАТА СО ЗАЛОЖНО ПРАВО СУДСКИ СПОРОВИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД РЕАЛИЗАЦИЈА НА ЗАЛОЖНО ПРАВО

28.09.2018 (Семинар)
БЕЗБЕДНОСТ НА ИТ-ИНФРАСТРУКТУРА

02.10.2018 (Советување)
ТЕХНИКИ И МЕТОДИ НА ТИМСКА РАБОТА, ЛИДЕРСТВО ВО ТИМОТ И КРЕИРАЊЕ НА ИДЕИ - „BRAINSTORMING“

17.10.2018 (Бизнис средби)
Marketplace Austrian food, Виена, Австрија. 17.10.2018

07.11.2018 (Бизнис средби)
Бизнис средби ЈИЕ ИТ САМИТ 7-9 ноември 2018 Нови Сад, Србија

Актуелно


31.01.2018
УНИКАТНА БИЗНИС МОЖНОСТ ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО ОБЛАСТА НА ДИГИТАЛИЗАЦИЈАТА
30.01.2018
АЗЕСКИ ВО ТРСТ: ЗАЕДНИЧКАТА СОРАБОТКА МОЖЕ ДА НИ ДОНЕСЕ ПОГОЛЕМ РАСТ
30.01.2018
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТЕМА: ПРОЕКТИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ И НАМАЛУВАЊЕ НА ОПЕРАТИВНИТЕ ТРОШОЦИ ПО МОДЕЛОТ НА „ESCO“
29.01.2018
СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА НА СОСТАНОК НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ ВО ТРСТ
29.01.2018
МАКЕДОНСКА АСОЦИЈАЦИЈА НА РУДАРСТВОТО (МАР) - СОСТОЈБИТЕ ВО РУДАРСТВОТО И ВЛИЈАНИЕТО НА ПРЕДЛОГ-ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ
26.01.2018
СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ ЗОРАН ШАПУРИЌ СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО БИТОЛА
26.01.2018
ЗАЧУВУВАЊЕ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ПРЕКУ ЗАПИРАЊЕ НА УВОЗОТ НА СТАРА ОПРЕМА И НА ДРУГИ СТАРИ ПРОИЗВОДИ
26.01.2018
СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА КРАВЈОТО МЛЕКО ИСКЛУЧИВО ПО КВАЛИТЕТ - УСЛОВ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА СОСТОЈБИТЕ ВО СЕКТОРОТ
25.01.2018
ПРИДОНЕСОТ НА БИЗНИС-ЗАЕДНИЦАТА ЗА ЗАБРЗУВАЊЕ НА ПРОЦЕСОТ НА ЕВРОПСКИ ИНТЕГРАЦИИ
25.01.2018
Групација за безбедност и здравје при работа - СЕ ПОДГОТВУВААТ ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА НА ПРАВИЛНИКОТ ЗА ВИСИНАТА НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ СТРУЧНИ РАБОТИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА
25.01.2018
КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ ги започна активностите во новата година, одржано првото предавање од модулот: „Коучинг“
24.01.2018
КАЗНА ПО СЕКОЈА ЦЕНА: Треба ли да се ревидира системот за инспекциски надзор?
24.01.2018
СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА „ИДНИНАТА НА БАЛКАНОТ - КОН ГЛОБАЛНА ВКЛУЧЕНОСТ“
24.01.2018
Македонските компании чекор зад модерните трендови за користење на арбитражата
24.01.2018
РЕГИОНАЛНА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО БИТОЛА - ИНТЕНЗИВИРАЊЕ НА СОРАБОТКАТА СО ОПШТИНА БИТОЛА
24.01.2018
СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ СО АСОЦИЈАЦИЈАТА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ПОСЕБНИТЕ ТЕКОВИ НА ОТПАД
24.01.2018
Здружение на градежништвото, индустријата на градежни материјали и неметалите - ПОДДРШКА НА ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ГРАДЕЖНИ ПРОИЗВОДИ
22.01.2018
СО СООДВЕТНИ ЗАКОНСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ОТПАД, ВОДОВОД И ЗА ПАЗАРИ ЗА ЕФИКАСНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА КОМУНАЛНИТЕ ДЕЈНОСТИ НА ЛОКАЛНО НИВО
13 / 14

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права