27.09.2016 (Тренинг обука)
Еднодневна обука на тема:БИЗНИС МОДЕЛ CANVAS – СТРАТЕГИСКА АЛАТКАЗА КРЕИРАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО БИЗНИС МОДЕЛИ

28.09.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар: НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ КОЈ ЌЕ ЗАПОЧНЕ СО ПРИМЕНА НА 1 ЈАНУАРИ 2017 ГОДИНА

29.09.2016 (Семинар)
Советување на тема: Надлежности и овластувања на инспекцијата на трудот при вршењето надзор од областа на работните односи, мерки кои може да ги преземе инспекторот за труд, како и постапки против решенијата донесени од страна на инспекторот

30.09.2016 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДЕН БРОКЕРСКИ НАСТАН ,,AGRO-ORGANIC B2B’’ 30 .09.2016 Србија

05.10.2016 (Саем)
7. МЕЃУНАРОДЕН ТРГОВСКИ САЕМ ЗА КОМПОЗИТНИ МАТЕРИЈАЛИ, ТЕХНОЛОГИИ И ПРОИЗВОДИ „KOMPOZYT – EXPO“- 5-6.10.2016 КРАКОВ, ПОЛСКА

06.10.2016 (Семинар)
Дводневен семинар на тема: РИЗИЦИ ВО ИТ РАБОТЕЊЕТО

07.10.2016 (Саем)
19. ОСИЕЧКИ ЕСЕНСКИ САЕМ- 7-9.10.2016 ОСИЕК, Р.ХРВАТСКА

12.10.2016 (Саем)
13. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ „ECOFAIR“ и 12. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ „ЕНЕРГЕТИКА“

12.10.2016 (Саем)
„31. TRADE EXPO INDONESIA“- 12-16.10.2016, ЏАКАРТА - ИНДОНЕЗИЈА

13.10.2016 (Саем)
„SOFIA SPORT& HEALTHY LIFE EXIBITION“ 13-15.10.2016-СОФИЈА, БУГАРИЈА

13.10.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:ПЕРСОНАЛНА АДМИНИСТРАЦИЈА - Основа за оперативна ефикасност на човечките ресурси во организацијата–

13.10.2016 (Саем)
„Ambienta“-43. Меѓународен саем за мебел, внатрешно уредување и комплементарни индустрии

18.10.2016 (Семинар)
Дводневен семинар: „ ВЕШТИНИ ЗА ВОДЕЊЕ УСПЕШНА НАБАВКА ВО ВАШАТА КОМПАНИЈА“

18.10.2016 (Саем)
21. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МАШИНИ, АЛАТИ, УРЕДИ И ОПРЕМА ЗА ПРЕРАБОТКА НА МАТЕРИЈАЛИ – „EUROTOOL“ 18-20.10.2016 Краков, Полска

18.10.2016 (Тренинг обука)
„Специјалистички курс за стекнување вештини за архивско и канцелариско работење“

20.10.2016 (Презентација)
Бесплатна презентација на “EncryptiDATA” - UK иновативно дигитално пенкало за пишување на информации на 20.10.2016 год.

21.10.2016 (Тренинг обука)
Еднодневна обука на тема: Управување со човечките ресурси и градење доверба со нетрадиционални и иновативни менаџерски алатки преку практични примери и креативен приод на размислување

25.10.2016 (Тренинг обука)
Еднодневна практична обука на тема: УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИК

28.10.2016 (Форум)
ДЕЛОВНИ-СРЕДБИ НА МАКЕДОНСКИ И СРПСКИ КОМПАНИИ -28.10.2016 БЕЛГРАД, Р. СРБИЈА

28.10.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар:Исполнување и други начини на престанување на обврските oд должничко-доверителски односи согласно Законот за облигациони односи низ призмата на судските постапки

02.11.2016 (Бизнис средби)
Меѓународен форум „Building Green Connections“

24.11.2016 (Саем)
23. ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН САЕМ ВО ТИРАНА, Р. АЛБАНИЈА - 24-28.11.2016

06.12.2016 (Бизнис средби)
Меѓународен брокерски настан „MIDEST 2016“ во Париз, Франција, од 6-9 декември 2016

02.04.2017 (Конференција)
"ГОДИШЕН ИНВЕСТИЦИСКИ СОБИР"- Тема: Меѓународните инвестиции и конкуренцијата,2-4.4.2017- ДУБАИ, УАЕ


23.09.2016
Клубот на менаџери-претриемачи продолжува со редовни активности - ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМА: „Управување со персонална администрација во рамките на законската регулатива“
20.09.2016
ОДРЖАНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ПОМЕЃУ ДОМАШНИ КОМПАНИИ И РЕНОМИРАНАТА КАНАДСКА КОМПАНИЈА „MAGNA International” ОД АВТОМОБИЛСКИОТ СЕКТОР
19.09.2016
МАКЕДОНСКА АСОЦИЈАЦИЈА НА РУДАРСТВОТО - МАР - Залагање за поголемо производство на неметалните производи
16.09.2016
Стопанската комора на Македонија го реализираше и бесплатниот семинар во Скопје за Медијацијата како ефикасен начин на решавање на споровите со предавање од страна на лиценцирани медијатори
14.09.2016
МОЖНОСТИТЕ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ ВО КОМПАНИИТЕ преку обука за оптимизација на системи на пареа (SSO) во индустријата
 


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права