ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно ЕКОНОМСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ ОД САМИТОТ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО ПОЗНАЊ
Актуелно ПРЕЗЕНТИРАНИ МАСТЕР СТУДИИТЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ОД ВИНЧЕСТЕР, ОД ICBS БИЗНИС КОЛЕЏОТ ОД ГРЦИЈА
Актуелно СЛОВАЧКИТЕ БИЗНИСМЕНИ ГО НУДАТ СВОЕТО ИСКУСТВО И СОРАБОТКА НА МАКЕДОНСКИТЕ КОМПАНИИ
Нови прописи ПРОПИСИ И ИЗВЕСТУВАЊА ОБЈАВЕНИ НА ЕДИНСТВЕНИОТ НАЦИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНСКИ РЕГИСТАР НА ПРОПИСИ (ЕНЕР) ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕДЛОГ-ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА СОПСТВЕНОСТ И ДРУГИ СТВАРНИ ПРАВА
Семинар, 19.06.2019
НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА MICROSOFT EXCEL
Бизнис средби, 19.06.2019
Co-Matching билатерални средби, 19 и 20 јуни 2019 година во Коаџели, Турција
Семинар, 21.06.2019
KAIZEN – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ
Семинар, 21.06.2019
ПРАВА И ОБВРСКИ НА РАБОТНИКОТ И РАБОТОДАВАЧОТ ОД РАБОТЕН ОДНОС И ОСНОВИ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Семинар, 24.06.2019
ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА ГОТОВИНСКИ ПЛАЌАЊА И ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ
Семинар, 25.06.2019
НОВИНИ ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА НИЗ ПРИЗМА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРЕКРШОЦИТЕ
Тренинг обука, 25.06.2019
РАЗВИВАЊЕ КОМПЕТЕНЦИИ И ЗНАЕЊА ПОТРЕБНИ ЗА ВОДЕЊЕ НА СИТЕ ПРОЦЕСИ ВО СОГЛАСНОСТ СО БАРАЊАТА ЕВРОПСКА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА
Семинар, 26.06.2019
ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА – ПОДОБРУВАЊЕ НА КОМПАНИСКАТА ЕФИКАСНОСТ
Семинар, 28.06.2019
ОСНОВИ НА GOOGLE ADS
Семинар, 12.07.2019
ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТА, НАДОМЕСТОЦИ НА ПЛАТА И ТРОШОЦИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТЕЊЕТО
Успешни приказни Форбс: Сопственикот на Амазон прв милијардер со богаство над 100 милијарди долари
Семинар, 19.06.2019
НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА MICROSOFT EXCEL
Бизнис средби, 19.06.2019
Co-Matching билатерални средби, 19 и 20 јуни 2019 година во Коаџели, Турција
Семинар, 21.06.2019
KAIZEN – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ
Семинар, 21.06.2019
ПРАВА И ОБВРСКИ НА РАБОТНИКОТ И РАБОТОДАВАЧОТ ОД РАБОТЕН ОДНОС И ОСНОВИ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Семинар, 24.06.2019
ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА ГОТОВИНСКИ ПЛАЌАЊА И ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ
Семинар, 25.06.2019
НОВИНИ ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА НИЗ ПРИЗМА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРЕКРШОЦИТЕ
Тренинг обука, 25.06.2019
РАЗВИВАЊЕ КОМПЕТЕНЦИИ И ЗНАЕЊА ПОТРЕБНИ ЗА ВОДЕЊЕ НА СИТЕ ПРОЦЕСИ ВО СОГЛАСНОСТ СО БАРАЊАТА ЕВРОПСКА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА
Семинар, 26.06.2019
ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА – ПОДОБРУВАЊЕ НА КОМПАНИСКАТА ЕФИКАСНОСТ
Семинар, 28.06.2019
ОСНОВИ НА GOOGLE ADS
Семинар, 12.07.2019
ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТА, НАДОМЕСТОЦИ НА ПЛАТА И ТРОШОЦИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТЕЊЕТО
СЛОВАЧКИТЕ БИЗНИСМЕНИ ГО НУДАТ СВ ...
ПРЕЗЕНТИРАНИ МАСТЕР СТУДИИТЕ НА У ...
ЕКОНОМСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ ОД САМИТО ...
ОБУКИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ ...
Бектеши: И годинава организиран о ...
ЈАПОНСКИ БИЗНИСМЕНИ ВО ПОСЕТА НА ...
„РАДЕ КОНЧАР СЕРВИС И РЕЦ“ И „РАД ...
ВО КИЧЕВО ДЕНЕС НА ВОЗВРАТЕНА СРЕ ...
ПРВИ ОФИЦИЈАЛНИ МАКЕДОНСКО-ЈАПОНС ...
СЛОВЕНЕЧКА ДЕЛЕГАЦИЈА ВО ОФИЦИЈАЛ ...
ОГЛАСЕНИ ПРВИТЕ 35 MW ОД ПРЕДВИДЕ ...
СЕКОЈ ЗАСЛУЖУВА БЕЗБЕДНА ХРАНА ...
РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ...
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИ ...
ЕВРОПСКА МЛАДИНСКА КАРТИЧКА И ЗА ...
ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА ДОГОВОРЕНИТЕ ГРА ...
ПРОМОВИРАН ИЗВЕШТАЈОТ НА ОЕЦД ЗА ...
ТРИБИНА: „ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ПОДОБРУВА ...
ПОДДРШКА НА ИНОВАЦИИТЕ ЗА ЈАКНЕЊЕ ...
БЕЗ НАСЛОВ, НО СО ПОВОД – 1 000 ...
ПРОМОВИРАНА ЈАПОНСКА МЕНАЏМЕНТ ПР ...
МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА ЗА КВАЛИТЕТ ...
Новиот автопат Миладиновци-Штип п ...
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИ ...
Преку ИПАРД 2 програмата нови 10 ...
Ангеловска-Бежоска: Финансиските ...
ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА ВО ЗАКОНИТЕ ...
СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈАТА И ПОЛИТ ...
Попоски: Поприфатливи цени на оси ...
РАБОТНА СРЕДБА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА Н ...
СЛОВЕНИЈА ГОЛЕМ ПОДРЖУВАЧ НА РЕПУ ...
КВАЛИТЕТНА АРМАТУРА КАКО ПРЕДУСЛО ...
ВИДЕО ЗАПИСИ ЗА ЦАРИНСКОТО РАБОТЕ ...
ПРОБЛЕМИ НА МАЛИТЕ ХИДРОЕЛЕКТРАНИ ...
КАКО КОНЕЧНО ДО ВИСОК И ОДРЖЛИВ Е ...
ОСТВАРУВАЊЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА ЕНЕРГЕТС ...
Атанасов: Поедноставни процедурит ...
МЗШВ: Се укинува забраната за уво ...
РЕГИОНАЛНА СОРАБОТКА И ДИЈАЛОГОТ ...
АЗЕСКИ И ГОЛУБОВИЌ ВО КАНЦЕЛАРИЈА ...

Услуги на Комората