1067 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот

Актуелно
Актуелно
Ставови
Од компаниите
Од компаниите
Од компаниите

ПРОМОВИРАН НОВИОТ ПРАВИЛНИК ЗА ИЗ ...
АЗЕСКИ ВО САРАЕВО НА РАЗГОВОРИ ЗА ...
Одржана обука за интегриран и сис ...
ЛИДЕРСТВО НА 21. ВЕК - КОИ СЕ НАЈ ...
После НАТО, Европска унија - Бизн ...
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЦЕЛИТЕ ЗА ОДРЖЛИВ ...
СЕДНИЦА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА КОЖАРСК ...
НАСОКИ ЗА РАЗВОЈ НА АГРОСЕКТОРОТ ...
ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ВО СКОПЈЕ „НА ...
СРЕДБА БЕКТЕШИ – ПЕТЕР: ПРЕПОРАКИ ...
НАМАЛУВАЊЕ НА ОПТОВАРУВАЊАТА НА И ...
нов закон за осигурување базиран ...
ДОСТАПНИТЕ ЕВРОПСКИ ФОНДОВИ ЗА ЗГ ...
ДО ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА НА ОПШТЕСТВОТО ...
КОПАОНИК 2019 - ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА ...
Доделени наградите на Здружението ...
Ќе се достави допис до Министерст ...
ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА „САРАЕВО ...
18.03.2019
14.03.2019
14.03.2019
11.03.2019