Апликација за бизнис-настан

Семинар 
ВЕШТИНИ ЗА УСПЕШНО ПРЕГОВАРАЊЕ- WIN-WIN -профит, договор и лојални клиенти-
Име на компанијата
Адреса
Телефон
Факс
Е-маил
Web
Учесници
Јазик на кој ке се следи настанот
Компанија
Интереси 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права