23.01.2018 (Семинар)
РОКОВИ ЗА ЗАКОНСКИ ПРЕСТАНОК НА РАБОТНИОТ ОДНОС, ОТКАЗНИ РОКОВИ, ОСНОВИ ЗА ЗАКОНСКИ ПРЕКИН НА РАБОТНИОТ ОДНОС, НЕОСНОВАНИ ПРИЧИНИ ЗА ПРЕСТАНОК НА РАБОТНИОТ ОДНОС

24.01.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Facade 2018 Match Event“, Ротердам, Холандија

25.01.2018 (Семинар)
МЕТОДИ И ТЕХНИКИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КОРПОРАЦИСКИОТ (КОМПАНИСКИОТ) РИЗИК И ОРГАНИЗИРАЊЕ / ВОСПОСТАВУВАЊЕ АРХИТЕКТУРА НЕОПХОДНА ЗА ОДРЖУВАЊЕ ФУНКЦИОНАЛЕН СИСТЕМ

26.01.2018 (Советување)
Советување на тема:ЈАВНИ НАБАВКИ, ПРЕДЛОЗИ, НОВИНИ И ИДНИ ИЗМЕНИ (e-жалба, е-архива, е-маркет и е-каталози)

30.01.2018 (Семинар)
ВОВЕДУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО КОНТРОЛНИТЕ ПРИСТАПИ НА ИТ-СИСТЕМИТЕ

30.01.2018 (Презентација)
БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТЕМА:ПРОЕКТИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ И НАМАЛУВАЊЕ НА ОПЕРАТИВНИТЕ ТРОШОЦИ ПО МОДЕЛОТ НА „ESCO“-30.01.2018

31.01.2018 (Бизнис средби)
БИЗНИС-СРЕДБИ „ЕУ-СРБИЈА 2018"

01.02.2018 (Тренинг обука)
ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ (АУДИТОРИ) НА ИНТЕГРИРАНИ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМИ ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18000:2007

09.02.2018 (Семинар)
CONTENT MARKETING – КАКО ДА ГО ДОБИЕТЕ НАЈДОБРОТО ОД ДИГИТАЛНАТА КОМУНИКАЦИЈА?

14.02.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:АНАЛИЗА НА РЕГРЕСНИТЕ ПОБАРУВАЊА-ЗАКОНСКИТЕ РЕШЕНИЈА НАСПРОТИ СУДСКАТА ПРАКСА

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

Бизнис-настани

27.09.2017 - 30.09.2017


Саем Бернице,  Косово

МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ И АГРОИНДУСТРИСКИ ПРОИЗВОДИ „ПРИШТИНА 2017“- 27-30.9.2017   МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ
 И АГРОИНДУСТРИСКИ ПРОИЗВОДИ
„ПРИШТИНА 2017“

   27-30 септември 2017 година
  Бернице, Косово

     Со цел унапредување и интензивирање на економската соработка меѓу Република Македонија и Република Косово, Стопанската комора на Македонија во соработка со Стопанската комора на Косово, Ве кани да земете учество во овогодинешниот Меѓународен саем за земјоделски производи и агоиндустриски продукти „Приштина 2017“. Саемот ќе се одржува во Бернице, во близина на Приштина, во периодот од 27 до 30 септември 2017 година.

     Целта на оваа саемска манифестација е на едно место да ги собере сите компании од областа на земјоделството и агроиндустријата од земјата и од  регионот, со цел  да ги промовираат своите производи и потенцијали, да разменат информации и контакти и да создадат платформа за нови можности и облици на соработка што ќе придонесе за зајакнување на економските релации меѓу земјите.

     Саемот е наменет за сите произведувачи на:
• еколошки производи – овошје и зеленчук, вино, печурки, производство на цвеќе  и растенија за медицинска и декоративна употреба;
• месо и месни производи;
• кондиторски производи;
• млечни производи,
• фертилизатори и адитиви;
• земјоделски машини;
• фармери - одгледувачи на крупен добиток и живина;
• пчелари;
• трговски друштва и асоцијации.

     Македонските компании кои сакаат да учествуваат на овогодинешната саемска манифестација, своето учество можат да го пријават најдоцна до 21 септември 2017 година (четврток), со пополнување на пријавниот лист во прилог.

     За подетални информации, Ве молиме обратете се кај лицето за контакт:
- м-р Сања  Николова, телефон:  3244-091, e-адреса: sanja@mchamber.mk .

 


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Сања Николова
Тел: ++ 389 2 3244091 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: sanja@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права