23.01.2018 (Семинар)
РОКОВИ ЗА ЗАКОНСКИ ПРЕСТАНОК НА РАБОТНИОТ ОДНОС, ОТКАЗНИ РОКОВИ, ОСНОВИ ЗА ЗАКОНСКИ ПРЕКИН НА РАБОТНИОТ ОДНОС, НЕОСНОВАНИ ПРИЧИНИ ЗА ПРЕСТАНОК НА РАБОТНИОТ ОДНОС

24.01.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Facade 2018 Match Event“, Ротердам, Холандија

25.01.2018 (Семинар)
МЕТОДИ И ТЕХНИКИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КОРПОРАЦИСКИОТ (КОМПАНИСКИОТ) РИЗИК И ОРГАНИЗИРАЊЕ / ВОСПОСТАВУВАЊЕ АРХИТЕКТУРА НЕОПХОДНА ЗА ОДРЖУВАЊЕ ФУНКЦИОНАЛЕН СИСТЕМ

26.01.2018 (Советување)
Советување на тема:ЈАВНИ НАБАВКИ, ПРЕДЛОЗИ, НОВИНИ И ИДНИ ИЗМЕНИ (e-жалба, е-архива, е-маркет и е-каталози)

30.01.2018 (Семинар)
ВОВЕДУВАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО КОНТРОЛНИТЕ ПРИСТАПИ НА ИТ-СИСТЕМИТЕ

30.01.2018 (Презентација)
БЕСПЛАТНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТЕМА:ПРОЕКТИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ И НАМАЛУВАЊЕ НА ОПЕРАТИВНИТЕ ТРОШОЦИ ПО МОДЕЛОТ НА „ESCO“-30.01.2018

31.01.2018 (Бизнис средби)
БИЗНИС-СРЕДБИ „ЕУ-СРБИЈА 2018"

01.02.2018 (Тренинг обука)
ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ (АУДИТОРИ) НА ИНТЕГРИРАНИ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМИ ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18000:2007

09.02.2018 (Семинар)
CONTENT MARKETING – КАКО ДА ГО ДОБИЕТЕ НАЈДОБРОТО ОД ДИГИТАЛНАТА КОМУНИКАЦИЈА?

14.02.2018 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:АНАЛИЗА НА РЕГРЕСНИТЕ ПОБАРУВАЊА-ЗАКОНСКИТЕ РЕШЕНИЈА НАСПРОТИ СУДСКАТА ПРАКСА

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

Соопштенија, вести, актуелности - Приказ на содржина

15.06.2017


Актуелно  

Од активностите на Регионалната комора со седиште во Прилеп - СОРАБОТКА И ЛОГИСТИЧКА ПОДДРШКА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП И СЕКТОРОТ ЗА ПРОДАЖБА И МРЕЖА НА ФИЛИЈАЛИ НА СТОПАНСКА БАНКА АД – СКОПЈЕ


Регионалната комора со седиште во Прилеп ја продолжува логистичката поддршка и соработка со Секторот за продажба и мрежа на филијали на Стопанска банка АД – Скопје.

На 14.6.2017 година во Регионалната комора, по четврти пат, се одржа работен состанок со раководителите на Секторот за продажба и на филијалите на  Стопанска банка АД – Скопје во Прилеп, Битола, Крушево, Кавадарци, Неготино, Велес и Ресен со регионалниот директор на Стопанска банка АД - Скопје, д-р  Стевчо Димески, член во Управниот одбор на Регионалната комора со седиште во Прилеп.

 

Стопанската банка АД - Скопје е банка со најдолга традиција на македонскиот банкарски пазар, која ги има поставено темелите за банкарското  работење и претставува лидер во развојот и во спроведувањето на најсовремените финансиски производи и услуги за правните лица што работат во Македонија.

Банката има воведено софистициран информациски систем и нова организациона структура со што стана водечка компанија во корпоративното управување, со развиена мрежа на филијали и експозитури во цела Македонија.

Во нашиот регион Стопанска банка АД - Скопје има свои филијали во Прилеп, Битола, Крушево, Ресен, Велес, Кавадарци и во Неготино, за кои како регионален директор е одговорен нашиот член на Управниот одбор д-р Стевчо Димески, кој редовно и активно учествува во работата и одлучувањето на Управниот одбор на Регионалната комора со седиште во Прилеп, а со тоа и успешно го промовира работењето на Стопанската комора на Македонија и регионалните комори во Прилеп, Битола, Велес и Кавадарци.

Ристо Најдоски 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права