Актуелно


16.07.2018
ВРЕМЕ Е ЗА ПОСТАВУВАЊЕ ТЕМЕЛИ НА НОВ ЗАКОНОДАВЕН СИСТЕМ
16.07.2018
АКТУЕЛНИ СОСТОЈБИ ВО ТУТУНСКАТА ИНДУСТРИЈА
16.07.2018
ПРОТОКОЛОТ ПОМЕЃУ ЦАРИНСКАТА УПРАВА И БИРОТО ЗА ЈАВНА БЕЗБЕДНОСТ ОВОЗМОЖУВА БРЗ ПРОТОК НА СТОКА НА ТАБАНОВЦЕ И БОГОРОДИЦА
16.07.2018
ФАКТОРИНГОТ - АЛТЕРНАТИВЕН ИЗВОР НА ФИНАНСИРАЊЕ, ПРЕЗЕНТИРАН ВО КОЧАНИ
13.07.2018
ПОТРЕБЕН Е СИСТЕМСКИ ПРИСТАП ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ИНОВАТИВНОСТА НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА
13.07.2018
ДОДЕЛЕНИ ПРВИТЕ КОФИНАНСИРАНИ ГРАНТОВИ ВО РАМКИТЕ НА ТРЕТИОТ СТОЛБ ОД „ПЛАНОТ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ“ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
12.07.2018
РЕГИОНАЛНО ПОВРЗУВАЊЕ ПРЕКУ ПЛАТФОРМА ЗА СРЕДНО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ВО РАМКИТЕ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН
11.07.2018
АЗЕСКИ ВО ПОСЕТА НА ЕДНА ОД НАЈУСПЕШНИТЕ КОМПАНИИ ВО ГРАФИЧКАТА ИНДУСТРИЈА „КИРО ДАНДАРО“ - БИТОЛА
11.07.2018
СРЕДНО СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА ЗА ПРОСПЕРИТЕТ ВО ЕВРОПА
11.07.2018
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!!! - EUROPEAN BUSINESS NUMBER
10.07.2018
НЕОПХОДНА Е КВАЛИФИКУВАНА РАБОТНА СИЛА ЗА ПОТРЕБИТЕ НА БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА
09.07.2018
ЕВРОПСКИТЕ ФОНДОВИ ВО НАСОКА НА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КОНКУРЕНТНОСТА НА КОМПАНИИТЕ
09.07.2018
ВРЕМЕ Е ЗА ПОДДРШКА НА ИНОВАТИВНОСТА НА МАКЕДОНСКОТО СТОПАНСТВО
06.07.2018
КОЈ СЕ' НАПЛАТУВА ДАВАЧКИ ОД КОМПАНИИТЕ?
05.07.2018
ЗАКЛУЧОЦИ ОД 5. САМИТ ЗА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО ВИЕНА – ПОДДРШКА НА АКТИВНОСТИТЕ НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ
05.07.2018
ЈАВЕН ОГЛАС ЗА НАБАВКА НА 13.000 ТОНИ ДОМАШНА ПЕЧНИЦА ЗА СТОКОВИ РЕЗЕРВИ. ЌЕ ТРАЕ ДО 15-ТИ АВГУСТ
05.07.2018
ВО СТРУМИЦА СЕ ОДРЖА РЕГИОНАЛНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТОТ „ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА“ – ВО ФОКУСОТ: ЗГОЛЕМЕНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ КОМПАНИИТЕ И СТРУЧНИТЕ УЧИЛИШТА
05.07.2018
АМБАСАДОРКАТА НА ЈАПОНИЈА ВО Р. МАКЕДОНИЈА ВО ПОСЕТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
1 / 13

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права