21.03.2018 (Семинар)
ИНТЕГРИРАНА ПОСТАПКА ВО СИСТЕМОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ДОКУМЕНТИ И ЗАПИСИ, ВО РАМКИТЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН МЕНАЏМЕНТ (ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ) И ДЕЛОВНО-АДМИНИСТРАТИВНО РАБОТЕЊЕ

21.03.2018 (Семинар)
ИНКОТЕРМС 2010

26.03.2018 (Семинар)
Правилна примена на Законот за работни односи во делот на: судска пресуда како основ за продолжување со работа, дополнителна работа

27.03.2018 (Семинар)
ПРАВИЛНИК ЗА БЛАГАЈНИЧКО РАБОТЕЊЕ

27.03.2018 (Тренинг обука)
ВЕШТИНИ ВО ФИНАНСИСКОTO РАБОТЕЊЕ

27.03.2018 (Конференција)
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ФАКТОРИНГ КАКО ФИНАНСИСКО РЕШЕНИЕ КОЕ ОВОЗМОЖУВА РАСТ НА МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕПРИЈАТИЈА- 27.03.2018 Скопје

28.03.2018 (Семинар)
Заштита на правото на сопственост, стекнување право на сопственост, стварни права на странски физички и правни лица и постапка за експропријација

30.03.2018 (Семинар)
РАЗВИВАЊЕ СТРАТЕГИЈА ЗА НАСТАП НА СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

10.04.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Мостар“ 10 април 2018 година

13.04.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби во Бања Лука - ЕЕН мрежа

24.04.2018 (Советување)
Вработување согласно одредбите на Законот за работните односи, разлики помеѓу вработувањето на кандидатите според Законот за работните односи и Законот за вработените во јавниот сектор и Законот за административните службеници

Соопштенија


12.03.2018
Берзански преглед со KD Fondovi – февруари 2018
12.03.2018
ДАЛИ СТЕ НА СПИСОКОТ? Кој ќе добие пари од владиниот План за економски раст?
10.03.2018
Анѓушев: Бизнисмените да препознаат дека е време за инвестиции ВИДЕО
10.03.2018
Анѓушев: Имаме интерес за индустриска зона во Куманово
09.03.2018
Каде Македонците ги чуваат нивните пари?
08.03.2018
Дали фирмите што се борат за опстанок ќе ги оставиме да “умрат“?
07.03.2018
НЕ СТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ПЛАТАТА? Еве колку би заработувале во друга држава
05.03.2018
Окта влегува во бизнисот со струја и гас
02.03.2018
БРАНКО АЗЕСКИ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА: СТАВ ЗА „ПЛАНОТ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ“
02.03.2018
Им треба ли реформа: Приватните пензиски фондови ни заработија 200 милиони евра
01.03.2018
КАКО ДО ЕКОНОМСКИ И ИНДУСТРИСКИ ПОЛИТИКИ КОИ ЌЕ ИСПОРАЧААТ ВИСОКИ И ОДРЖЛИВИ СТАПКИ НА РАСТ
28.02.2018
„Алкалоид“ со раст на консолидираната нето добивка од 11% и 143 нови вработувања во периодот јануари – декември 2017-та
28.02.2018
Колку дивиденда ќе подели „Стопанска банка Скопје“?
27.02.2018
Што содржи Регионалната инвестициска платформа која беше главен настан на Самит на ЕБРД?
26.02.2018
КАКО ПОЧНА БАНКАРСКАТА 2018: Кредитирањето и штедењето во пад!
26.02.2018
Македонија го блокира увозот на српско брашно?
26.02.2018
Како најмалата банка ја направи најголемата добивка?
26.02.2018
Државен завод за статистика пресмета: Еве кои сектори забележуваат зголемување на платите
1 / 4

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права