Податоци за компанија

Име на компанија : ТГС ТЕХНИЧКИ ГАСОВИ
Адреса : Пролетерска 4
Град : Скопје
Општина : Карпош
Земја : Македонија
Телефон : +389(0)2 2032 362 ; 2031 411
Факс : +389(0)2 2032 354
Директор : Александар Чадиковски
Сопственост : Приватна
Капитал : Мешовит
Големина : Средна
Дејност : Производство на индустриски гас
Дејност шифра: : 20.11

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права