28.11.2014 (Форум)
Регионална конференција – Размена на искуства, вмрежување & деловни средби

28.11.2014 (Семинар)
НОРМАТИВИ И СТАНДАРДИ ВО ТРГОВСКИТЕ ДРУШТВА СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ И ЗАКОНОТ ЗА ПОЖАРНИКАРСТВО

01.12.2014 (Семинар)
„ЗАКОН ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА ГОТОВИНСКИ ПЛАЌАЊА; ПРАВАТА НА ДАНОЧНИОТ ОБВРЗНИК, ПОИМ И СОДРЖИНА НА ДАНОЧНО-ПРАВЕН ОДНОС ПРИ ВРШЕЊЕ НА КОНТРОЛА, ДАНОЧЕН НАДЗОР, ДАНОЧНИОТ ПРЕКРШОК ВО УПРАВНАТА ПОСТАПКА“

02.12.2014 (Тренинг обука)
Обука за подготовка и аплицирање на Европските проекти Хоризонте 2020 ,Косме

02.12.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар: “Закон за данокот на добивка, измени во Законот за добивка -нов правилник за нормирани износи на кало, растур, крш и расипување

04.12.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар: Закон за данокот на добивка, измени во Закон за добивка - Правилник за нормирани износи на

04.12.2014 (Саем)
ПОКАНА за посета на 24-иот Меѓународен Саем за пластика "PLAST EURASIA ISTANBUL 2014"

04.12.2014 (Саем)
13. Меѓународен саем за обработка на метал, заварување „BURSA METAL PROCESSING TECHNOLOGIES FAIR“;

05.12.2014 (Семинар)
Советување на тема:,,ЗАПОЗНАВАЊЕ СО НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА НА ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ И НАСОКИ ЗА НИВНА ПРАВИЛНА ПРИМЕНА”

05.12.2014 (Тренинг обука)
Обука во Охрид за подготовка и аплицирање на Европски проекти и Запознавање со новите Европски програми 2014-2020 достапни за компаниите

11.12.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар - Закон за данокот на добивка, измени во Закон за добивка - Правилник за нормирани износи на кало, растур, крш и расипување

12.12.2014 (Тренинг обука)
Еднодневна обука: Креирање профитабилен раст за организациите со стратегијата „син океан“

27.01.2015 (Форум)
Форум GREEN VENTURES Лајпциг, Германија
Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права