Ставови


19.06.2018
РЕФОРМИТЕ ДА ПРОДОЛЖАТ СО ПОЗАБРЗАНО ТЕМПО
14.06.2018
КАКО МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА КОНЕЧНО ДА ЗАЧЕКОРИ ПО ВИСТИНСКИОТ ПАТ !
29.05.2018
КАКОВ РАЗВОЕН МОДЕЛ И` Е ПОТРЕБЕН НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА?
07.04.2017
Интервју за „Капитал“: Бранко Азески, претседател на Стопанската комора на Македонија - ПОТРЕБНИ СЕ ДИРЕКТНИ СТИМУЛАЦИИ НА ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ ЗА ИЗВОЗ И РЕИНДУСТРИЈАЛИЗАЦИЈА
18.07.2016
Пренесено: Интервју со господин Алпер Ерсој, Заменик генерален директор за операции на ТАВ Македонија

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права