21.11.2017 (Семинар)
ЕМПАТИЧНА ПРОДАЖБА - Нова перспектива на продажбата

21.11.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА ЗА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРОЕКТИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ-ШТИП

23.11.2017 (Саем)
"24. Интернационален саем во Тирана"- 23-26.11.2017 Тирана, Р. Албанија

28.11.2017 (Бизнис средби)
„INTERNATIONAL MACHINERY AND PLANT ENGINEERING FORUM 2017“

28.11.2017 (Семинар)
ДЕЛОВНИ АСИСТЕНТИ (АРХИВСКО И КАНЦЕЛАРИСКО РАБОТЕЊЕ) И УНАПРЕДУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОТОК НА ДОКУМЕНТИ

30.11.2017 (Семинар)
ДОГОВОРОТ ЗА ГРАДЕЊЕ И НАЈБИТНИТЕ НОРМАТИВНИ И ПРАКТИЧНИ ПРАШАЊА И ПРОБЛЕМИ ПОВРЗАНИ СО ГРАДБАТА - ПРЕДМЕТ НА ТРГОВСКИТЕ СПОРОВИ

30.11.2017 (Бизнис средби)
БИЗНИС ФОРУМ И ДЕЛОВНИ СРЕДБИ МЕЃУ СТРАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ И ДОМАШНИТЕ КОМПАНИИ КОИ ИМААТ ПОТЕНЦИЈАЛ ДА СТАНАТ НИВНИ ДОБАВУВАЧИ

04.12.2017 (Семинар)
НАЧИНОТ ЗА ВРШЕЊЕ ПОПИС НА СРЕДСТВАТА И ОБВРСКИТЕ И УСОГЛАСУВАЊЕ НА СМЕТКОВОДСТВЕНАТА СО ФАКТИЧКАТА СОСТОЈБА УТВРДЕНА СО ПОПИСОТ

05.12.2017 (Семинар)
ИТ-КАТАСТРОФИ (DRP) И ФОРЕНЗИЧКА ИСТРАГА

12.12.2017 (Тренинг обука)
ИНТЕРНИ ПРОВЕРУВАЧИ (АУДИТОРИ) НА ИНТЕГРИРАНИ МЕНАЏМЕНТ СИСТЕМИ ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18000:2007

14.12.2017 (Семинар)
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРЕНИНГ ЗА НАПРЕДЕН EXCEL – POWER QUERY

14.12.2017 (Настан)
Симпозиум на тема: УЛОГАТА НА СМЕТКОВОДСТВОТО И РЕВИЗИЈАТА ВО УНАПРЕДУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНАТА ЕКОНОМИЈА

06.03.2018 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби на Саемот „EcoBuild“ - Лондон, Велика Британија

Соопштенија, вести, актуелности - Приказ на содржина

02.11.2017


Актуелно  

ОТВОРЕН НОВ „RAMSTORE“ МАРКЕТ ВО СТРУМИЦА


На 01.11.2017 година, во Струмица, „Рамсторе Македонија“ ДОО свечено го отвори својот нов „Рамсторе Маркет“, со кој ја заокружи бројата 23 на вкупно маркети во државата. Новиот маркет се простира на 936 м2 продажна површина, 332 м2 магацински простор со вкупно 30 вработени,  5 наплатни каси и 1 каса за кафе, и паркинг простор за потрошувачите.

 

Новиот маркет ќе продава широка палета од 30 000 производи со висок квалитет од различни трговски групи. Потрошувачите ќе можат да се снабдат со секогаш свежо овошје и зеленчук, свежо месо, како и со производи од сопствената пекара и оддел за готвена храна. Содржините на овој маркет ќе бидат збогатени и со продажбата на бела техника од реномирана трговската марка и место каде посетителите ќе можат да седнат и да одморат во кафе барот „Рам кафе“.

Потрошувачите ќе може да ги користат многубројните акции и промоции на производи како и во сите супермаркети на „Рамсторе Македонија“.

По повод отворањето на првиот РАМСТОРЕ маркет во Струмица, организирани се бројни  атрактивни кампањи и попусти кои купувачите ќе можат да ги искористат  во следните 12 дена однос до 12 Ноември.

„Рамстор Македонија“ ја достигнаа бројката од вкупно 23 маркети во 7 различни градови  кои се простираат на вкупна површина од 21.000 метри квадратни, и што е најважно вкупниот број  на вработени во „Рамсторе Македонија“ изнесува 650.

Маркетот се наоѓа на улица Благој Јанков-Мучето бр.16, во Струмица.

www.ramstore.com.mk 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права