Бизнис-настани

22.11.2018 - 22.11.2018


Инфо сесија Стопанска комора на Македонија, сала 4 на 5 кат,  

Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва: старт-ап и спин- оф


Во организација на Фондот за иновации и технолошки развој, Стопанската комора на Македонија, Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија (СКСЗМ) и МАСИТ - Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии, на 22 ноември 2018 година, во Стопанската комора на Макеоднија, ќе се одржи еднодневна инфо-сесија на Фондот за иновации и технолошки развој: Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва: старт-ап и спин- оф за потенцијални апликанти.

АГЕНДА

11:00 - 11:15    Регистрација на учесниците

11:15 - 12:00    Кратка презентација на Фондот и условите на јавниот повик со основните услови и процедури за доделување на средства преку ко-финансирани грантови за новоосновани трговски друштва

12:00 - 13:00    Презентација на апликацискиот пакет - Образец за проектна апликација и Образец за буџет на проектот


13:00 - 13:15    Прашања и одговори


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Даниела Михајловска
Тел: ++ 389 2 3244021 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: daniela@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права